Sujet : Ühe õhtu panus, mis muutis minu suhtumist

Ma ei ole kunagi olnud õnnelik inimene. Mitte depressiivne, aga see tunne, et kõik läheb alati veidi valesti. Buss jääb minema just siis, kui jõuan peatusesse. Poes on su lemmikjäätis alati läbi müüdud. Tööintervjuul istud sa toolile, mis on tegelikult katki. Selline elu.

Märtsi alguses läksin ma lahku. Kolm aastat suhet, mis polnud tegelikult kunagi eriti hea, aga mille lõpus ma olin liiga kangekaelne, et tunnistada, et see ei tööta. Pakkisin oma asjad kaksikusse kohvrisse ja sõitsin oma õe juurde Narva maanteele. Ta lubas mulle diivanit nädalaks. Olen seal siiani.

Igatahes. Teisipäeva õhtu. Õde läks trenni. Olin üksi väikeses elutoas, mille aknast paistab bensiinijaama tuled. Mu kass, kes oli samuti

2

Re : Ühe õhtu panus, mis muutis minu suhtumist

https://cdn4.telesco.pe/file/Om3hWh9p6gUhPpo95-C6UKVM9LYGhPimsbLNR9EeIacZrKQiUKk4K_Qoyt56WejxbCcZCfIW1Uw_JvsAtyGexOZ_3gyQiqDGiFxIQqMB0ymMNwqgSBqvoN4yd5_mG4Y8LJBcDzDAhXmNySqR0iNEfXbjCUfFFy33HAr5rrxuG4epnAR3hmz2r2ZL47cug4FYiQ8GkccHWNcGy_sln_6Cu_2rbG9tkOSCk5kZ8s7gLCrF42WnQduxu4r3e7x-Bm6Q5PCEWDWsaAth8B4-UzjfUgA5ya0QiT53CIMm4WjeSY96ZThFaUU0B8Ir2IYQgSPwzf5ZbOaujZ4zMdoM7kL1cA.jpg

??????? ???????? ??????? ??????? ?????????? ?????????? ????????-??????? ? ????? ???????????? ?????? ????? ??? ??????-?????? ??? ?????? ??????????? ? ???????? ???????.

???? ?????? ???? ????????? ?? ???????????, ??? ?????????????? ??????? ????? ?????? ? ?????????????? ? ????????-?????. ??? ???????? ???????? ?????

??????? ? ??????????? ????? ???????? ????????? ????????.

??????? ??????????? ?????????????, ????? ???? ??? ?????????? ???????? ???????.
????? ?????????? ??????????? ????????? ?????? ????? ??? ??????-????????.

??? ????? ? ??????????? ??????? ??????????? ??? ?????? ? ?????? ????????????? ??????-???????? ? ????????.

????????????? ?? ?????????? ??? ?????? ?????????? ?????????? ??? ??????? ????????-??????????.

?? ????????? ????? ??????? ???????? ?????????? ??????.
??? ?????? ?? ????? ????????? ???????????? ?????????? ????.

?? ???? ??? ???????:

• ??????????? ??????????? ????????
— ??????????? ????????? ?????? ?????
• ??????????? ?????????? ?????????????
• ????? ???????????? ??? ?????? ?????????? ??????-????????
• ????? ???????????? ????????? ?????? ??????????? ???? ??? ?????? ????????

?? ????? ?????????? ????????? ???????? ??????? ? ? ????? ??????? ????????, ??? ? ?????? ?? ??? ???????? ?????????? ????? ???????. ??? ???????? ?????? ????? ????????????

??? ??????? ???:

— ?????????????
• ???????? ??????-????
• ?????????? ??????????
— ???????? ???????
• ?????????? ????? ????????? Telegram

?????? ????? ????????? ??????? ??????????????? ????? ?????? ???????. ??????? ?????? ???????? ?????

???????? ?????:

— ???????????? ????? ?????
— ????????? ??????????
— ????????? ??????
— ?????????? ??????

?? ????? ???????? ??????????? ????? ???? ?????? ??? ???, ??? ????????? ??????????:

— ???????????? ??????????
— ?????????? ?????????
— ??????????? ???????????
• ????????? ?????????
— ????????-????????? ??? ???????????? ??????

?????? ????????? ??????, ???-?????? ????? ?????????? ????? ???????? ??? ??????? ??????????? ???? ? ??????????????.

???? ???? ???? ?????????? ????? ???????.
?????????, ????? ??????? ????? ?????????? ? ??????? ??????? ? ????????.

3

Re : Ühe õhtu panus, mis muutis minu suhtumist

https://seojazz.ru/wp-content/uploads/2025/05/5555.jpg

???-?????? ?????????? ?????????? ???????? ????????? ??????? ????? ????????
? ?????????? ??? ?? ??? ?????? ??? ??????? ?? ?????????? ???????
????? ???? ??????? ????? ?????? ????????? ??????? ??????? ???? ?????.